Aναστέλλεται η απεργία των λιμενεργατών

Με ανοικτό λιμάνι αρχίζει ο διάλογος
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009 23:40
UPD:11/11/2009 00:00

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ και έτσι ο διάλογος μεταξύ ΟΛΠ - Cosco και ΟΛΠ εργαζομένων αρχίζει από αύριο με ανοικτό λιμάνι.

Τα διοικητικά συμβούλια των συνδικαλιστικών οργανώσεων, οι πρόεδροι των οποίων είχαν ήδη χαρακτηρίσει τη συνάντησή τους με το κ. Ανωμερίτη θετική, έκαναν δεκτές τις προτάσεις για διάλογο που τους είχαν κατατεθεί και αποφάσισαν να αναστείλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.

Ο κ. Ανωμερίτης, ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Μονίμων Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) πως θα διατηρηθούν ακέραιες όλες οι θέσεις http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1739792 .

Τους διαβεβαίωσε επίσης πως «θα διατηρηθούν οι ισχύοντες οικονομικοί όροι εργασίας, θα επανεξετασθεί θετικότερα το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και στη νέα συλλογική σύμβαση του 2010 θα συμπεριληφθούν θετικά σειρά επιμέρους κλαδικών αιτημάτων, τα οποία έχουν υποβληθεί».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα