Emirates: Περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου σε ΝΑ Ασία και Ωκεανία

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009 12:54

Συνολικά, η εταιρεία θα πραγματοποιεί 17 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, αριθμός που αντιστοιχεί σε 13% αύξηση των προσφερομένων επιβατικών θέσεων.

Σε ενίσχυση της παρουσίας της στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ωκεάνια με αύξηση της διαθέσιμης χωρητικότητας προς Μπανγκόγκ, Σύδνεϋ, Μανίλα και Τζακάρτα προχωρά τους επόμενους δύο μήνες η Emirates.

Συγκεκριμένα, από τον επόμενο μήνα η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις καθημερινές πτήσεις προς Μπανγκόγκ, τρεις καθημερινές πτήσεις προς Σύδνεϋ, δύο επιπλέον πτήσεις προς Μανίλα και μία επιπλέον πτήση προς Τζακάρτα.

Συνολικά, η εταιρεία θα πραγματοποιεί 17 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, αριθμός που αντιστοιχεί σε 13% αύξηση των προσφερομένων επιβατικών θέσεων.

Πιο αναλυτικά, η Emirates θα εξυπηρετεί από τις 2 Δεκεμβρίου 2009 την Μπανγκόγκ με τέσσερις καθημερινές πτήσεις με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300, προσφέροντας συνολικά 364 θέσεις, εκ των οποίων 12 στην Πρώτη Θέση, 42 στη Διακεκριμένη και 310 στην Οικονομική.

Από τις 2 Δεκεμβρίου 2009, θα δρομολογήσει τρεις καθημερινές πτήσεις προς Σύδνεϋ, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, πραγματοποιώντας συνολικά 70 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Επίσης, από το Δεκέμβριο, η Emirates λανσάρει επιπλέον δρομολόγια προς Μανίλα, εκτελώντας την πτήση ΕΚ 332 κάθε Πέμπτη και την πτήση ΕΚ 334 κάθε Δευτέρα, φτάνοντας το σύνολο των 14 εβδομαδιαίων πτήσεων. Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία προσθέτει μία ακόμα πτήση προς Τζακάρτα, πραγματοποιώντας συνολικά 11 εβδομαδιαίες πτήσεις. Τα δρομολόγια και στους δύο προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER χωρητικότητας συνολικά 442 θέσεων, 42 στη Διακεκριμένη και 400 στην Οικονομική.

«Η Μέση Ανατολή είναι μια από τις περιοχές που συνεχίζει να καταγράφει σταθερή αύξηση και αυτό αντικατοπτρίζεται σε αύξηση της ζήτησης επιβατών της τάξης του 8% από την αρχή του χρόνου. Είμαστε σίγουροι ότι θα επέλθει σύντομα ανάκαμψη της αγοράς και για το λόγο αυτό αυξάνουμε τη διαθέσιμη χωρητικότητα για να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών», σχολίασε ο Richard Jewsbury, Senior Vice President, Commercial Operations Far East and Australasia.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα