Δέκα νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009 13:36

Δέκα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Revoil, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την εταιρεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στο 1Ο χλμ Δημοτικής οδού Εθνικού Σταδίου στην Κατερίνη, στο νομό Πιερίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Γιάντσιου Αθανάσιου.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Στόμιο Οξύλινθου στο νομό Εύβοιας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Νάνου Γεώργιου.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Κόκκινο, κοινότητα Ακραίφνιου, στο νομό Βοιωτίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Μπότση Παναγιώτη.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Τραλλέων 53, στο Γαλάτσι, στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Ταζεδάκη Παύλου.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στο 2ο χλμ Γιαννιτσών - Εδέσσης στο νομό Πέλλας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Λάλα Στυλιανής.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ηλείας 128 στην περιοχή Κάτω Οβριά Πατρών στο νομό Αχαΐας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Αντωνόπουλου Δημήτριου.

Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ιάσωνος 138 στον Βόλο, στο νομό Μαγνησίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Μαστροπαναγιώτη Γεώργιου.

Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στο 2ο χλμ Άργους - Ν. Κίου στο Άργος, στο νομό Αργολίδος και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Μάγουλα Μπόμπου Νικόλαου.

Το 9ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γούρια Μεσολογγίου, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Λιαπίκου Βασίλειου.

Το 10ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ανδριανουπόλεως 90, στην Κομοτηνή, στο νομό Ροδόπης και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Καλλιγά Ιωάννου Μαρίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα