Dionic: Ενοποιείται πλήρως η θυγατρική Media Vis

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009 11:14

Την απόφασή της να επαναπροσδιορίσει τη δραστηριότητα της θυγατρικής της, Media Vis, ως συνεχή, αλλά και να στηρίξει τα σχέδια της, ενισχύοντάς την κεφαλαιακά για το σκοπό αυτό μέσω επικείμενης αύξησης κεφαλαίου, ανακοίνωσε η Dionic.

Σημειώνεται ότι η Media Vis είναι θυγατρική της Dionic κατά 70% και ενοποιείται με την μέθοδο της πλήρους ενοποίησης. Στις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2008, η εν λόγω θυγατρική ενσωματώθηκε στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις ως διακοπτόμενη δραστηριότητα καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις που θέτει η στρατηγική του ομίλου για τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Για το λόγο αυτό είχε δοθεί και σχετική εξουσιοδότηση για τη διάθεση του ποσοστού συμμετοχής της εν λόγω θυγατρικής.

Όπως τονίζει η Dionic, η συσσωρευμένη εμπειρία της Media Vis στον σχετικό χώρο και οι σημαντικές συνέργειες που δημιουργούνται με την έτερη θυγατρική του ομίλου, ATCOM, με την εξειδίκευση της στην απο απόσταση μετάδοση και διαχείριση δεδομένων και εικόνας μέσω κοινόχρηστων δικτύων (Internet), αποτελούν κομβικό σημείο προς την ως άνω κατεύθυνση.

Επίσης, στα πλαίσια της νέας κατεύθυνσης της εταιρείας στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας εντάσσεται και η απόφαση της να αναπτύξει και να προσφέρει κάθετες λύσεις στο δίκτυο πελατών που συνεργάζεται.

Κατά συνέπεια, το Διοικητικό Συμβούλιο της DIONIC, λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω εξελίξεις, αποφάσισε να εντάξει εκ νέου τη εν λόγω θυγατρική στις συνεχιζόμενες δραστηριότητες στις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2009.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα