Το 1ο Ελληνικό συνέδριο Leasing στην Αθήνα στις 29/1

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2008 15:27

Το 1ο Ελληνικό συνέδριο Leasing διοργανώνεται στις 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Αthens Hilton» από την «Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης».

Το συνέδριο θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναφέρεται κυρίως στους τομείς Ακίνητα, Μηχανολογικός Εξοπλισμός, Φορτηγά, Λεωφορεία, Αεροσκάφη κλπ.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Το μέλλον των χρηματοδοτικών μισθώσεων στην Ελλάδα ως αναπτυξιακός πιστωτικός μοχλός της οικονομίας» και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τομέα χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Βασικό θέμα του συνεδρίου θα αποτελέσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που αφορούν εταιρείες και επιχειρήσεις που υιοθετούν την χρηματοδοτική μίσθωση ως μέσο χρηματοδότησης για την απόκτηση παγίων στοιχείων, που αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για την παραγωγική διαδικασία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Επιφανή στελέχη των εταιρειών του κλάδου καθώς και στελέχη από το εξωτερικό θα αναλύσουν τις απόψεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και ταυτόχρονα θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Το 1ο Συνέδριο της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (one day forum) θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όχι μόνο να ακούσουν τις απόψεις των στελεχών του κλάδου, αλλά να ανταλλάξουν και οι ίδιοι απόψεις και προβληματισμούς σε ένα τόσο στρατηγικό για όλους μας τομέα όπως είναι η Χρηματοδοτική Μίσθωση.

Μέλη της «Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης» είναι οι εταιρείες: ALPHA Leasing, ASPIS Leasing, ATE Leasing, ΑΤΤΙΚΗΣ Leasing, BNP PARIBAS Leasing, ΓΕΝΙΚΗ Leasing, ΕΜΠΟΡΙΚΗ Leasing, ΕΘΝΙΚΗ Leasing. EFG-EUROBANK-ERGASIAS Leasing, ΚΥΠΡΟΥ Leasing, MARFIN Leasing, ΠΕΙΡΑΙΩΣ Leasing, PROBANK Leasing και PROTON Leasing.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα