Στο Χρηματιστήριο Σόφιας η Domokat AD

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2008 09:58

Η διαπραγμάτευση των μετοχών της τεχνικής εταιρείας DOMOKAT AD (θυγατρικής της ελληνικής ΔΟΜΟΚΑΤ ΑΕ) στο Βουλγαρικό Χρηματιστήριο Αξιών – Σόφια (ΒΧΑΣ) θα ξεκινήσει μεθαύριο Πέμπτη, καθώς η διοίκηση του ΒΧΑΣ ενέκρινε την εισαγωγή έκδοσης μετοχών της εταιρείας (συνολικής αξίας 1,69 εκατ. λεβ – 864,08 χιλ. ευρώ, κατανεμημένης σε ισάριθμες μετοχές, ονομαστικής αξίας 1 λεβ) στο Τμήμα Α της ανεπίσημης αγοράς μετοχών του χρηματιστηρίου.

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της εταιρείας θα είναι DOMOKAT. Σύμβουλος εισαγωγής της DOMOKAT στο ΒΧΑΣ είναι η εταιρεία EuroCapital Finance.

Η τεχνική εταιρεία ΔΟΜΟΚΑΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1994 από τον Ιωάννη Ρήγα με αρχικό στόχο τη συνέχεια της επιτυχούς πορείας της εταιρείας ΑΦΟΙ ΡΗΓΑ ΟΕ, με έτος ίδρυσης το 1970. Χώρος δραστηριοποίησης της ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Ε. αποτελεί πρωτίστως ο κλάδος των δημοσίων έργων υποδομής και ιδιωτικών έργων, όπως η κατασκευή και ανακαίνιση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, κτιρίων - γραφείων - καταστημάτων, βιομηχανικών - αποθηκευτικών χώρων και ειδικών Η/Μ έργων.

Από το 2003 η ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Ε. επέκτεινε την δραστηριότητα της εκτός των ελληνικών συνόρων με την ίδρυση της DOMOKAT AD στην Σόφια της Βουλγαρίας. Η θυγατρική τεχνική κι εμπορική εταιρεία παρουσιάζει ήδη δυναμική ανάπτυξη με την ανάληψη δημοσίων έργων και τις άμεσες επενδύσεις στην ανάπτυξη γης και πώληση κατοικιών.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα