J&P Αβαξ: Iδιωτικό KTEO στην Αθήνα

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008 10:12

EΝΑ ακόμη Ιδιωτικό KTEO «auteco» άνοιξε τις πύλες του στην Αθήνα από τον όμιλο J&P ΑΒΑΞ, ενώ έως το τέλος του 2008 αναμένεται να λειτουργήσει και άλλος σταθμός στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ο δεύτερος υπερσύγχρονος σταθμός ΙΚΤΕΟ του ομίλου βρίσκεται στη Λ. Κηφισού 88 -συμβολή με Λ. Πειραιώς- στην περιοχή της Λαχαναγοράς των Αθηνών στο Μοσχάτο.

Ο νέος σταθμός 5 γραμμών λειτουργεί στα πρότυπα του πρώτου σταθμού της Λ. Αθηνών 107. Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι επιχειρηματικοί στόχοι της εταιρείας αφορούν στην επέκταση της auteco, τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων και με τη μέθοδο του Franchise.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι σταθμοί ΚΤΕΟ auteco είναι οι μεγαλύτεροι στην Ελλάδα και αποτελούν «πρότυπο» για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα, μάλιστα όπως έχει αναφερθεί από ανθρώπους του χώρου, χαρακτηρίζονται ως τα καλύτερα ΚΤΕΟ της Ευρώπης.

Η διοίκηση της εταιρείας εκτελώντας το επιχειρηματικό σχέδιο, λειτουργεί πλέον στην περιοχή της Αθήνας 10 γραμμές τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, καλύπτοντας έτσι το 50% της δυναμικής των υπαρχόντων ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Αττική. Είναι δε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υλοποιεί τέτοιου μεγέθους επενδύσεις σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ΚΤΕΟ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης του ΥΜΕ καλούνται για αρχικό τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ όλα τα οχήματα μεικτού βάρους μέχρι 3,5 τον. που κυκλοφόρησαν ως καινούργια τα έτη 2002, 2003, 2004 στην αντίστοιχη ημερομηνία του 2008 με περιθώριο από 3 εβδομάδες πριν έως και 1 εβδομάδα μετά.

Τέλος στα ΙΚΤΕΟ προσφέρεται η δυνατότητα στους οδηγούς να πραγματοποιήσουν έναν εκούσιο - προληπτικό τεχνικό έλεγχο στα οχήματά τους εκδίδοντας πιστοποιητικό καλής και ασφαλούς λειτουργίας ανεξάρτητα και σε περιπτώσεις όπως, πριν από ταξίδι, προ αγοράς ή πώλησης ενός οχήματος και προ ή μετά επισκευών - service του οχήματος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΑΞ



Σχολιασμένα