Στην Αθήνα τη Δευτέρα ο Μπιλ Γκέιτς

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2008 15:08

ΤΟΝ ΜΠΙΛ Γκέιτς υποδέχεται η Αθήνα τη Δευτέρα το πρωί, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με πολιτικά πρόσωπα ενώ θα εγκαινιάσει και το κέντρο καινοτομίας της Microsoft στην «καρδιά της πόλης». Αναλυτικότερα ο ιδρυτής της Microsoft θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις 9.30 με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ενώ μια ώρα μετά θα εγκαινιάσει το Κέντρο Καινοτομίας στη Βασ. Σοφίας.

Προς το μεσημέρι ο κ. Γκέιτς θα συναντηθεί με τον κ. Γ. Παπανδρέου και στις 2.30 θα βρεθεί στο Μέγαρο Μουσικής για την πρώτη ομιλία του στη χώρα μας στο πλαίσιο των δυο παράλληλων εκδηλώσεων, του ΣΕΒ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και της Microsoft για το όραμα της εταιρείας και το μέλλον της τεχνολογίας.

Στις δυο εκδηλώσεις αναμένεται να παραβρεθούν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας. Οι εκδηλώσεις στο Μέγαρο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 5.00 το απόγευμα και εφόσον υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ο επικεφαλής της Microsoft λίγο πριν την αναχώρησή του θα συναντηθεί με τα στελέχη της ελληνικής θυγατρικής του αμερικανικού κολοσσού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα