Κτηματολόγιο ΑΕ: Αναβάθμιση της ιστοσελίδας

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008 11:56

ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και τον εκσυγχρονισμό του δικτυακού της τόπου στο internet, με ηλεκτρονική διεύθυνση www.ktimatologio.gr. προχώρησε η Κτηματολόγιο ΑΕ στα πλαίσιο της αναβάθμισης της επικοινωνίας της με τους πολίτες. Ο νέος δικτυακός τόπος διαμορφώθηκε με στόχο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωτικό - ειδησεογραφικό χαρακτήρα και να περιλαμβάνει το σύνολο της χρηστικής πληροφορίας που αφορά το έργο του Εθνικού Κτηματολογίου.

Συγκεκριμένα έχει σχεδιαστεί οριζόντιο και κάθετο menu δίνοντας περισσότερες επιλογές πλοήγησης στο χρήστη:

1. Στην Κεντρική Σελίδα (main page) επιλέγονται και προβάλλονται, κάθε φορά, δύο ειδικά θέματα της επικαιρότητας, ενώ υπάρχουν και οι τελευταίες Ανακοινώσεις Τύπου και Προκηρύξεις της Κτηματολόγιο Α.Ε.

2. Διαμορφώθηκαν ειδικές ενημερωτικές ενότητες που διευκολύνουν την κατανόηση όλων των πτυχών του έργου του Εθνικού Κτηματολογίου. Στο πλαίσιο αυτά έχουν, ήδη, αναρτηθεί ειδικές ενότητες για την πρώτη γενιά κτηματογραφήσεων και το λειτουργούν κτηματολόγιο, τις νέες κτηματογραφήσεις που ξεκινούν σε 107 περιοχές της χώρας τους επόμενους μήνες, τα έργα που υλοποιεί η Κτηματολόγιο Α.Ε. στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» κ.ά.

3. Οι σημαντικότερες πληροφορίες του δικτυακού τόπου, παρέχονται και στην αγγλική γλώσσα, στην οποία σταδιακά θα είναι διαθέσιμο το σύνολο της πληροφορίας

4. Υπάρχει ειδική ενότητα για την ενημέρωση των ομογενών, επιλογή που είναι ακόμα υπό κατασκευή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα