Mellon Bulgaria: Αύξηση εσόδων κατά 150% το 2007

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2008 09:45

Αύξηση των εσόδων της κατά 150% κατέγραψε το 2007 η εταιρεία Mellon Bulgaria, με αποτέλεσμα αυτά να διαμορφωθούν στο επίπεδο των 2,5 εκατ. ευρώ, έναντι 1 εκατ. ευρώ περίπου το 2006.

Μεταξύ των σημαντικότερων έργων που ξεκίνησε ή ολοκλήρωσε η εταιρεία εντός του 2007 περιλαμβάνεται η προμήθεια και εγκατάσταση συσκευών ATM της εταιρείας Euronet, η προμήθεια τερματικών POS για την τράπεζα Unicredit Bulbank, η συνεργασία με την «United Bulgarian Bank – AIG Life» στον τομέα του telemarketing (στο σχετικό τμήμα της Mellon απασχολούνται περισσότερα από 50 άτομα) κ.α., ενώ μεταξύ των πελατών των υπηρεσιών telemarketing που προσφέρει η εταιρεία περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα της βουλγαρικής επιχειρηματικής κοινότητας, όπως η Unicredit Bulbank, η Post Bank, η Alpha Ban, η Globul κ.α.

Για το 2008 η Mellon Bulgaria προβλέπει τη διατήρηση και την περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της τροχιάς, καθώς η σημαντική ενίσχυση της καταναλωτικής πίστης αναμένεται να τροφοδοτήσει τη ζήτηση για τις υπηρεσίες της εταιρείας. Το συνολικό ύψος των εσόδων της εταιρείας το 2008 προβλέπεται να ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ.

«Επιδιώκουμε να προχωρούμε μπροστά μαζί με τους πελάτες μας και να είμαστε δίπλα τους στις διαδικασίες ανάπτυξής τους. Η παρουσία της Mellon στην τοπική αγορά διαμορφώνει πολύ καλές δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη το 2008. Ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης αυτής η Mellon αναμένει αύξηση του προσωπικού της κατά 50%» δηλώνει χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Mellon Bulgaria EAD, κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα