Ιατρικό Αθηνών: Νέα μονάδα στο Βουκουρέστι

Επένδυση ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2008 13:56

Τη δημιουργία νέας υπερσύγχρονης νοσηλευτικής μονάδος στην πόλη του Βουκουρεστίου αποφάσισε ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος διαθέτει ήδη δεκαετή παρουσία στη ρουμανική αγορά μέσω της κατά 100% θυγατρικής MEDSANA Bucharest Medical Centre SRL.

Το νοσοκομείο θα είναι δυναμικότητας 150 κλινών με δυνατότητα επέκτασης στις 200, θα διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές (ΜΕΘ, χειρουργεία, day clinic, εξωτερικά ιατρεία, τμήματα όπως ακτινολογικό, απεικονιστικό κλπ), θα καλύπτει όλες τις ειδικότητες.

Το εν λόγω "project" αποτελεί το πρώτο προϊόν της στενής συνεργασίας που προηγήθηκε τους προηγούμενους μήνες με τον στρατηγικό εταίρο του Ομίλου "Asklepios Kliniken".

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 24 εκατομμύρια ευρώ, θα καλυφθεί από ίδια και ξένα κεφάλαια, ενώ ως το τέλος του Φεβρουαρίου αναμένεται η ολοκλήρωση της απόκτησης ιδιόκτητης οικοπεδικής έκτασης στη Βόρεια πλευρά του Βουκουρεστίου στην οποία και θα ανεγερθεί το νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η φάση προετοιμασίας των αρχιτεκτονικών σχεδίων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα