Πλαίσιο Computers: Oλοκληρώθηκε η αύξηση μ/κ

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2000 16:26

Κεφάλαια συνολικού ύψους 4,048 δισ. δρχ. άντλησε η εταιρεία Πλαίσιο Computers AEBE μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία εξέδωσε 3.680.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με τιμή διάθεσης τις 1.100 δρχ. εκάστη, με αναλογία 2 νέες για κάθε 10 παλαιές, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αύξησης οι μετοχές της εταιρείας ανέρχονται σε 22.080.000 και το σύνολο ιδίων κεφαλαίων διαμορφώνεται σε 8,2 δισ. δρχ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της εταιρείας είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος για τη διετία 2000-2001, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματός της και τη βελτίωση της μηχανογραφικής της υποδομής, τη δημιουργία έξι νέων καταστημάτων, εκ των οποίων τα δύο (στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Σύνταγμα ) έχουν ήδη λειτουργήσει, και τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού υπερκαταστήματος, το οποίο θα αποτελέσει πιλότο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΙΣ



Σχολιασμένα