MPB: Διευκρινίσεις σχετικά με την πώληση του 6,45% της MIG στην Dubai Financial

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008 10:49

Διευκρινίσεις σχετικά με την πώληση 53.532.184 μετοχών της Marfin Investment Group (6,45%) στην Dubai Financial Group, έναντι επτά ευρώ ανά μετοχή, δίνει η Marfin Popular Bank, σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Όπως επισημαίνει η MPB, σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, στις 31.10.2007 δημοσιοποίησε για λόγους πληρέστερης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού Δελτίο Τύπου της Dubai Financial Group.

«Σύμφωνα με το εν λόγω Δελτίο Τύπου, η πώληση των μετοχών της Marfin Investment Group “is subject to an MPB shareholders approval and will not be effected until the 31st January 2008 due to certain lock-up restrictions”», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Επίσης, σημειώνεται πως ήδη ανακοινώθηκε από την MPB η υπογραφή συμφωνητικού αγοραπωλησίας μεταξύ της MPB και της Dubai Financial Group. Η χρηματιστηριακή συναλλαγή προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την 31 Μαρτίου 2008.

Η χρηματιστηριακή συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί με προσυμφωνημένη συναλλαγή (πακέτο) σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Κατά συνέπεια, η συναλλαγή, ανεξαρτήτως του χρόνου υλοποίησης της, δεν επηρεάζει την χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της Marfin Investment Group, σημειώνει η MPB.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα