Intralot: Αδεια για πανευρωπαϊκό ιπποδρομιακό στοίχημα στην Πολωνία

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2008 10:53

Στη θυγατρική εταιρεία της INTRALOT στην Πολωνία, TOTOLOTEK, παραχωρήθηκε από την Πολωνική Κυβέρνηση η νέα άδεια για τη λειτουργία του πανευρωπαϊκού ιπποδρομιακού στοιχήματος που διοργανώνει ο Σουηδικός Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιακού Στοιχήματος, ATG.

Ο Οργανισμός αυτός προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού σε σουηδικές ιπποδρομίες σε αρκετές χώρες.

Τα κέρδη των παικτών του Οργανισμού υπολογίζονται είτε βάσει του συνολικού ποσού που στοιχηματίζεται τοπικά σε κάθε χώρα, όπως συμβαίνει για την TOTOLOTEK μέχρι τώρα, είτε βάσει του συνολικού ποσού που στοιχηματίζεται σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η ATG πανευρωπαϊκά, όπως θα συμβαίνει και για την TOTOLOTEK από εδώ και στο εξής.

Η ανάπτυξη του διεθνούς στοιχηματισμού στις Σουηδικές ιπποδρομίες υπήρξε ραγδαία, από το ξεκίνημά του, το 1999. Η δυνατότητα ιπποδρομιακού στοιχηματισμού παρέχεται από την ATG πλέον συστηματικά σε 12 χώρες: στη Δανία, τη Νορβηγία, τη Φιλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, την Εσθονία, τη Μάλτα και την Πολωνία, καθώς και τη Νότιο Αφρική, τις Η.Π.Α. και την Αυστραλία.

Σε αυτές τις χώρες o Οργανισμός συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων, οι οποίες έχουν τις απαραίτητες άδειες και συνεργάζονται με την τοπική ιπποδρομιακή βιομηχανία. Η TOTOLOTEK είναι ο αποκλειστικός διοργανωτής ιπποδρομιακού στοιχήματος στη χώρα και αποτελεί τον μεγαλύτερο διοργανωτή στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης στην Πολωνία.

Η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της την επιλογή να στοιχηματίζουν σε Σουηδικές ιπποδρομίες, συμμετέχοντας όμως σε μεγάλα πανευρωπαϊκά jackpots και κερδίζοντας πολύ μεγαλύτερα βραβεία.

Ως αποτέλεσμα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intralot, αναμένεται σημαντική αύξηση των πωλήσεων ιπποδρομιακού στοιχήματος της εταιρείας και περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών της, το οποίο αριθμεί τα 500 σημεία και είναι το μεγαλύτερο της Πολωνίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή είναι σύμφωνη με την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας, συμμετέχοντας σε δίκτυα που δημιουργούνται ανάμεσα σε διάφορες χώρες παγκοσμίως. Η επιτυχημένη πορεία της TOTOLOTEK κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών είναι ενδεικτική της δυναμικής που κρύβει η Πολωνική αγορά των 40 εκ. κατοίκων. Ευελπιστούμε ότι η επένδυση της INTRALOT θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα