Νέος πρόεδρος στην Pantheon Airways

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008 15:15
UPD:15:17

Τον ορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας αποφάσισε η γενική συνέλευση της Pantheon Airways Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρεία. Μετά την εκλογή του το διοικητικό συμβούλιο συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα εκλέγοντας ως πρόεδρο της εταιρείας τον κ. Γιάννη Χαλκίδη.

O κ. Γ. Χαλκίδης

Ο Γιάννης Χαλκίδης, 44 ετών, σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατέχει Μάστερ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, ΗΠΑ. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί σε ελληνικές και ξένες τράπεζες στους τομείς Corporate και Investment Banking (Μεγάλων Επιχειρήσεων και Επενδυτικής Τραπεζικής).

Τα καθήκοντά του περιελάμβαναν πιστοδοτήσεις μεγάλων επιχειρήσεων, εισαγωγή εταιριών στο ΧΑ, αναδιαρθρώσεις εταιριών, χρηματοδοτήσεις έργου (project finance), ιδιωτικοποιήσεις καθώς και εξαγορές/συγχωνεύσεις. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ανώτατο στέλεχος της ιταλικής τράπεζας INTESASANPAOLO, της 5ης μεγαλύτερης τράπεζας στην Ευρωζώνη.

Μέχρι τον ορισμό του, ως προέδρου της «Πάνθεον» διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της Ολυμπιακής Αεροπορίας – Υπηρεσίες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα