Unibrain: Συμφωνία συνεργασίας με την Tele Atlas

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2008 14:00
UPD:14:04

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε η Unibrain με την πολωνική εταιρεία Tele Atlas, τη μεγαλύτερη εταιρεία χαρτογράφησης στον κόσμο.

Όπως σημειώνει η Unibrain, η εν λόγω εταιρεία, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από την Tom-Tom, τη μεγαλύτερη εταιρεία συσκευών πλοήγησης GPS, κατασκευάζει χάρτες στα Google Earth/maps, Microsoft Live/maps και Yahoo/maps.

«Η Tele Αtlas χρησιμοποιεί ειδικά βαν, εξοπλισμένα με βιομηχανικές κάμερες της Unibrain, τα οποία "αλωνίζουν" κυριολεκτικά όλο τον πλανήτη, χαρτογραφώντας με μεγάλη λεπτομέρεια και εξαιρετική ακρίβεια. To ολοκληρωμένο σύστημα που ελέγχει όλες τις κάμερες είναι βασισμένο στα προγραμματιστικά εργαλεία της Unibrain (Fire-i API development toolkit)» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Unibarain, η υλοποίηση του λογισμικού και ολόκληρου του υποσυστήματος ελέγχου λειτουργίας των καμερών βασίζεται στον κώδικα και στα προγραμματιστικά εργαλεία της ίδιας.

Η πρώτη φάση υλοποίησης του έργου (2008) ανέρχεται στα 270.000 ευρώ. Επιπλέον, η Unibrain έχει αναλάβει την ετήσια τεχνική υποστήριξη και την εξέλιξη του συστήματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα