“Συγγνώμη” Σπ. Καπράλου στους επενδυτές

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 17:24

Συγγνώμη από το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό ζήτησε ο πρόεδρος του Χ.Α Σπύρος Καπράλος, λόγω της μη λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς τις προηγούμενες ημέρες.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Χ.Α. επισημαίνει τα εξής: "Θεωρώ χρέος μου να ζητήσω συγνώμη από το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την ταλαιπωρία που υπέστη με τη μη λειτουργία της χρηματιστηριακής μας αγοράς.

Παρά την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος, η ΕΧΑΕ και το ΧΑ με υπευθυνότητα ολοκλήρωσαν τις εκκρεμότητες εκκαθάρισης της 27ης Φεβρουαρίου, ώστε σε λιγότερο από μια ώρα από την στιγμή που επανήλθαν σε λειτουργία τα συστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος, ξεκίνησε να λειτουργεί η αγορά μας.

Επιπλέον, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουμε κάνει όλα τα απαιτούμενα διαβήματα προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον αντίστοιχα φαινόμενα, που τραυματίζουν το κύρος της διεθνοποιημένης αγοράς μας. Όσον αφορά στο μέγεθος της ζημιάς, ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αυτοί που πρέπει."



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα