SingularLogic: Θεαματική ενίσχυση τζίρου το 2007

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008 11:12

Σημαντικά βελτιωμένα μεγέθη σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα ανακοίνωσε για το 2007 ο Όμιλος SingularLogic.

Συγκεκριμένα, ο Ενοποιημένος Κύκλος Εργασιών του αυξήθηκε κατά 79,4% στα 81,9 εκ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) δεκαπλασιάστηκαν στα 10,05 εκ. ευρώ.

Τα καθαρά αποτελέσματα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας επίσης βελτιώθηκαν κατά 6,5 εκ. ευρώ και ανήλθαν σε 1,4 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το 2007, ο Όμιλος πέτυχε επίσης την άρση της επιτήρησης της μετοχής και τη μεταφορά στην κατηγορία της Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης, καθώς και τη συμμετοχή στη σύνθεση του Γενικού Δείκτη του ΧΑ.

«Η πρωτοφανής βελτίωση της λειτουργικής κερδοφορίας αντανακλά, τόσο την αυξημένη διείσδυση της SingularLogic στις αγορές που δραστηριοποιείται, όσο και τη σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας της. Το 2008 ξεκινάμε με συμβασιοποιημένο ανεκτέλεστο αυξημένο κατά 50% σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι, σημαντική περαιτέρω τεχνολογική ανανέωση των εφαρμογών μας και την παροχή νέων καινοτόμων υπηρεσιών. Ήδη από το πρώτο δίμηνο του 2008 πετυχαίνουμε ρυθμούς ανάπτυξης υπέρ-τριπλάσιους της αγοράς της Πληροφορικής, ενώ τα λειτουργικά μας κέρδη αναπτύσσονται με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα