Ασφαλιστικό: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις, χωρίς μετρό και ηλεκτρικό σήμερα

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008 09:43
UPD:11:15

ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό ζήτησαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστές στο συλλαλητήριο που οργάνωσαν χθες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή την έναρξη συζήτησης του νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι το νομοσχέδιο όχι μόνο δεν επιλύει τυχόν στρεβλώσεις, αλλά επιδεινώνει τα οικονομικά του συστήματος με άναρχες και χωρίς αναλογιστικές μελέτες ενοποιήσεις. Αμετακίνητη η κυβέρνηση http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/13/1487754.htm .

Κινητοποιήσεων συνέχεια

Οι κινητοποιήσεις εργαζομένων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο συνεχίζονται. Ειδικότερα οι Τραπεζοϋπάλληλοι, σύμφωνα με απόφαση της ΟΤΟΕ, πραγματοποιούν σήμερα και αύριο 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις Τράπεζες. Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, μαζί με τις διοικήσεις των συλλόγων - μελών της ΟΤΟΕ, θα συνέλθει σήμερα για να εξετασθεί το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Απεργία, για δεύτερη μέρα, πραγματοποιούν σήμερα μηχανικοί, δικηγόροι, δικαστικοί επιμελητές και τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων. Στις αστικές συγκοινωνίες απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα τα Σωματεία Εργαζομένων σε Μετρό και Ηλεκτρικό.

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες αποφάσισε αργά χθες το βράδυ η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/13/1487680.htm .

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα Προεδρεία της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ θα επισκεφθούν σήμερα το μεσημέρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και θα τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που δημιουργεί στους εργαζόμενους το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα