ΠΣΕ: Καταστροφική η ενδεχόμενη επιβολή επικόμιστρου 200 €

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008 13:34

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) σε επιστολή που έστειλε στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ κ. Νίκο Αναστασόπουλο και κοινοποιείται στους Υπουργούς Οικονομίας & Οικονομικών και Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου, οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων ανακοίνωσαν ότι από 4 Απριλίου 2008 θα προχωρήσουν στην επιβολή επικόμιστρου 200 €, παρά το γεγονός ότι η ενέργεια αυτή θεωρείται εκ μέρους του ΟΛΠ ως καταχρηστική και αδικαιολόγητη, όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή του διευθύντος συμβούλου κ. Αναστασόπουλου.

Εάν στο σύνολο των προβλημάτων και ζημιών, που έχουν προκαλέσει και συνεχίζουν να προκαλούν στις επιχειρήσεις οι απεργιακές κινητοποιήσεις των λιμενεργατών, προστεθεί και μια τέτοια σοβαρή επιβάρυνση από την επιβολή επικόμιστρου 200 €, τότε η καταστροφή των επιχειρήσεων θα είναι ολοκληρωτική.

Ύστερα από αυτά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων επισημαίνει ότι επιβάλλεται να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις και να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα που θα αποτρέψουν την επιβολή οποιουδήποτε επικόμιστρου από την πλευρά των ιδιοκτητών φορτηγών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα