Mail Marketing Forum από ΕΛΤΑ

Στις 4/4 με χορηγό επικοινωνίας τη «Ν»
Τρίτη, 01 Απριλίου 2008 14:16

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη χρονιά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διοργανώνουν το Mail Marketing Forum, ένα δυναμικό θεσμό ενημέρωσης, που έχει ταυτιστεί με τη νέα προοπτική στην επικοινωνία και την παρουσίαση εξελιγμένων λύσεων, που αυξάνουν τα οφέλη των επιχειρήσεων.

Το 3rd Mail Marketing Forum, στο οποίο χορηγός επικοινωνίας είναι η «Ναυτεμπορική», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, «Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας», με τη συμμετοχή κορυφαίων εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κεντρικός ομιλητής του Forum θα είναι ο Richard G. Rosen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ROSEN marketing/advertising/consulting, ο οποίος θα παρουσιάσει τις προκλήσεις και την ενισχυμένη ανταποδοτικότητα του Mail Marketing, βασίζοντας την εισήγησή του σε βραβευμένα case studies, που για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στη χώρα μας.

Ο κ. Rosen είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος Σύμβουλος και Εισηγητής που, με τη δύναμη της δημιουργικότητας, βοηθά επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να «χτίσουν» την επικοινωνία και τη διείσδυση του εμπορικού τους σήματος, με μοναδικά αναπτυξιακά αποτελέσματα.

Είναι ο θεμελιωτής της μεθόδου Brand-Interaction™ Marketing & Advertising κι έχει «χαρίσει» στην εταιρεία του είκοσι οκτώ International Echo Awards. Ο ίδιος έχει τιμηθεί με το Emerson Award του Caples Organization και ήταν ο πρώτος στον οποίο απονεμήθηκε το «B-to-B Marketer of the Year Award» του International Direct Marketing Association, το 2003.

Κατά τη διάρκεια του Forum θα γίνει ειδική παρουσίαση του Υβριδικού Ταχυδρομείου, της πρωτοποριακής υπηρεσίας των ΕΛΤΑ, που έρχεται να δώσει νέα διάσταση στην εμπορική επικοινωνία των επιχειρήσεων. Το Υβριδικό Ταχυδρομείο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας των ΕΛΤΑ να καλύψουν ολοκληρωμένα τις επικοινωνιακές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, από τα στάδια του σχεδιασμού και της εκτύπωσης του προς αποστολή υλικού, μέχρι την εμφακέλωση και ταχυδρόμησή του.

Είναι η νέα αξία στην εμπορική επικοινωνία, με δύο κέντρα λειτουργίας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κι αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Η επίσημη παρουσίαση του Υβριδικού Ταχυδρομείου θα ολοκληρωθεί με ζωντανή σύνδεση με τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διαλογής Αττικής, κατά την οποία, με τη συμμετοχή του κοινού, θα αποδειχθεί στην πράξη η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του.

Το 3rd Mail Marketing Forum απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εμπορικούς διευθυντές κι ανώτερα στελέχη από τους χώρους των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Τις εργασίες του Συνεδρίου θα τιμήσει με την παρουσία του ο υπουργός Μεταφορών & Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα