Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ICT από την Romtelecom

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008 09:28

Η Romtelecom σκοπεύει να διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (ICT) που προσφέρει στις επιχειρήσεις πελάτες της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που διαμορφώνει το γεγονός πως μεγάλος αριθμός μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ρουμανίας δεν είναι σε θέση να προσλάβει εξειδικευμένο άτομο για τη διαχείριση των τεχνολογιών αυτών.

«Σκοπός μας είναι από δω και πέρα να προσφέρουμε όχι μόνο γραμμές φωνής και πρόσβασης στο διαδίκτυο αλλά να μετατραπούμε σε ένα πλήρη πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων και διευρύνοντας την πελατειακή μας βάση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εμπορικός διευθυντής της διεύθυνσης επιχειρήσεων της Romtelecom, κ. George Makowski, προσθέτοντας πως η εταιρεία αναγκάζεται να λάβει μέτρα προς την κατεύθυνση της μετατροπής της σε πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού που επικρατεί στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιών.

«Εάν δεν κάνουμε αυτές τις προσπάθειες θα μείνουμε εκτός αγοράς το αργότερο μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Αγωνιζόμαστε να ενισχύσουμε τα έσοδα κι όχι να τα διατηρήσουμε όπως είναι», ανέφερε ο κ. Makowski. Ήδη η εταιρεία προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, την πρόσβαση στο διαδίκτυο, την τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού κ.α.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα