ΜΒΔΤ: Τηρήθηκαν οι πολεοδομικές διατάξεις κατά τις εργασίες στον Ελαιώνα

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2008 13:05

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τις εκτελούμενες οικοδομικές εργασίες στην ιδιοκτησία της, που καλύπτει το Ο.Τ. 45α στον Ελαιώνα, προέβη η εταιρεία Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική, επισημαίνοντας ότι καθ' όλη τη διάρκεια κατασκευής του έργου τήρησε όλες τις πολεοδομικές και λοιπές διατάξεις και το ίδιο θα πράξει μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Η εταιρεία αναφέρει, επίσης στην ανακοίνωσή της ότι, όσον αφορά την εκδοθείσα υπ' αρ.278/2008 άδεια οικοδομής, για την κατασκευή μέρους του έργου, «είναι δυνατή η χορήγηση αδείας κατασκευής μέρους του έργου υπό την προϋπόθεση ότι έχει ήδη υποβληθεί προς έγκριση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την έκδοση οικοδομικής αδείας του συνόλου του έργου, η οποία συμπεριλαμβάνει και το τμήμα του αυτό».

Όπως τονίζει, έχει ήδη υποβληθεί στο Γραφείο Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων πλήρης φάκελος για την χορήγηση αδείας κατασκευής του έργου, τα αρχιτεκτονικά σχέδια του οποίου είναι ακριβή αντίγραφα εκείνων που υπεβλήθησαν προς την Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος (Ε.Υ.ΠΕ.) την 16η Ιανουαρίου 2008, για την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα