Παραιτήθηκε ο Σπ. Κλαδάς από την ΥπΕΕ

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008 14:35
UPD:15:50
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε σήμερα στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, ο Ειδικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ) Σπύρος Κλαδάς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ο κ. Κλαδάς ευχαρίστησε τον υπουργό για τη στήριξη που παρείχε στο έργο του.

Από την πλευρά του, ο κ. Αλογοσκούφης ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα «για την έως τώρα συνεργασία τους σε μια πολύ κρίσιμη κυβερνητική υπηρεσία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

ΠΑΣΟΚ: Η παραίτηση δεν λύνει το πρόβλημα

Η παραίτηση του κ. Κλαδά, κατά κανένα τρόπο, δεν σβήνει το πρόβλημα και δεν ακυρώνει όλη την κριτική που έχουμε κάνει, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ζήτησε να γνωστοποιηθούν άμεσα «όλα τα στοιχεία για τις δραστηριότητες του κ. Κλαδά και την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται».

«Γιατί χρειάστηκε τόσος καιρός ώστε ο πρωθυπουργός να αποπέμψει -γιατί περί αυτού πρόκειται - τον κ. Σπ. Κλαδά; Με ποια κριτήρια επελέγη για αυτήν την θέση ο κ.Κλαδάς, πέραν του γεγονότος ότι είναι φίλος του πρωθυπουργού» διερωτήθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα