ΟΑ: Νέες συνεργασίες με Singapore Airlines και Silk Air

Για περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ασία και την Αυστραλία
Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 17:58

Δύο νέες συνεργασίες, με τη Singapore Airlines και τη Silk Air, για περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ασία και την Αυστραλία, ανακοίνωσαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές .

Μεταξύ των νέων προορισμών, περιλαμβάνονται πέντε πόλεις της Αυστραλίας, η Νέα Ζηλανδία και πολλοί δημοφιλείς ασιατικοί προορισμοί όπως είναι το Βιετνάμ, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ινδία, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη, η Καμπότζη, η Νότια Κορέα, η Μαλαισία, οι Μαλδίβες, το Μπαγκλαντές, το Μπρουνέι, η Μυανμάρ, το Νεπάλ, η Σιγκαπούρη, η Σρι Λάνκα, η Ταϊβάν και οι Φιλιππίνες.

Οπως διευκρινίζεται, οι ανταποκρίσεις με τις πτήσεις της Singapore Airlines και Silk Air πραγματοποιούνται μέσω Ντουμπάι και του πλούσιου δικτύου ευρωπαϊκών προορισμών των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Όλες οι νέες συνδέσεις προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι ναύλοι μετ’ επιστροφής από την Ελλάδα προς τις Φιλιππίνες ξεκινούν από 600 ευρώ, προς την Ινδία από 700 ευρώ, ενώ προς την Αυστραλία (Μελβούρνη, Σίδνεϊ, Αδελαΐδα, Μπρισμπέιν και Περθ) από 870 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν περιλαμβάνουν επίναυλο καυσίμων, φόρους και τέλη αεροδρομίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα