Ελληνική Υφαντουργία: Με νέα σύνθεση το δ.σ.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2008 09:53
UPD:09:58

Τη συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου με ένα ακόμη μέλος, τον κ. Νάρκισο B. Γεωργιάδη, αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ελληνική Υφαντουργία στις 23/5/08, χωρίς να μεταβάλει τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, δηλαδή τους κ.κ. Μιχάλη Η. Κολακίδη και Ρήγα Δ. Τζελέπογλου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και ομόφωνα όρισε ως εκτελεστικά του μέλη, τους κκ. Χρήστο Ι. Ακκά, Ιωάννη Χρ. Ακκά και Νάρκισο B. Γεωργιάδη και ως μη εκτελεστικά, τους κκ. Μιχάλη Η. Κολακίδη, Γεώργιο Ι. Ακκά και Ρήγα Δ. Τζελέπογλου.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα ως Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Ι. Ακκά, ως Αντιπρόεδρο τον κ. Μιχαήλ Η. Κολακίδη, ως Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Ιωάννη Χ. Ακκά και ως Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Νάρκισο B. Γεωργιάδη.

Στη ΓΣ της Ελληνικής Υφαντουργίας αποφασίστηκε, επίσης, η αγορά ιδίων μετοχών – έως ποσοστού 3% του μ/κ – προς διανομή τους σε προσωπικό και συμβούλους της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. Η διάρκεια για την οποία χορηγήθηκε η έγκριση ορίστηκε σε 24 μήνες. Η κατώτατη τιμή απόκτησης κάθε μετοχής ανέρχεται σε 0,50 ευρώ και η ανώτατη σε 5,00 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα