Στη Ρουμανία επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Σπόρτσμαν Α.Ε

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2000 22:01

Στο τελικό στάδιο συμφωνίας για την είσοδό της στην αγορά της Ρουμανίας βρίσκεται η εταιρεία ειδών ρουχισμού Σπόρτσμαν Α.Ε., μέλος του ομίλου Notos Com Holdings A.E. (πρώην Παπαέλληνα).

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στην εν λόγω αγορά αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του ερχόμενου έτους με τη λειτουργία της πρώτης μπουτίκ Lacoste, όπως αποκάλυψαν εκπρόσωποι της εταιρείας στη σημερινή παρουσίαση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Σπόρτσμαν στο Σύνδεσμο Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ).

Στη σημερινή εκδήλωση αναφέρθηκε, επίσης, ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε η λειτουργία της δεύτερης μπουτίκ Lacoste στην Πολωνία από θυγατρική εταιρεία της Sportsman International, ενώ εφαρμόζεται ήδη πρόγραμμα ανάπτυξης της νέας αντιπροσωπείας (μέσω της θυγατρικής Αταλάντη ΑΒΕΕ), Κookai, η οποία αναμένεται να αυξήσει κατά τουλάχιστον ένα δισ. δρχ. τις ενοποιημένες πωλήσεις της Σπόρτσμαν Α.Ε. σε ετήσια βάση.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν, ότι για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης οι ενοποιημένες πωλήσεις αναμένεται να φθάσουν τα 19,3 δισ. δρχ., έναντι 10,1 δισ. δρχ. πέρυσι και τα καθαρά κέρδη γύρω στα 4,3 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα