Ανάκληση αυτοκινήτων Honda Civic 4D και HYBRID

Προληπτικός έλεγχος των επαφών διακόπτη φώτων φρένων
Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 18:04

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων HONDA μοντέλα Civic 4D και HYBRID εκτελούν η ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση αφορά 1150 οχήματα, παραγωγής 2006 και 2007, σε ορισμένα εκ των οποίων λόγω του είδους των επαφών του διακόπτη φώτων φρένων, υπάρχει ενδεχόμενο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, να μην ενεργοποιηθούν τα πίσω φώτα (stop) κατά την διάρκεια πατήματος του αντίστοιχου πεντάλ φρένων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της HONDA για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση των επαφών διακόπτη φώτων φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνου΄ν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 3483602 ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της στο τηλέφωνο 210 3483701.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα