Fashion Box: Σημαντικές επενδύσεις εντός του 2008

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008 14:43

Στις προοπτικές, τις νέες επενδύσεις καθώς και το άνοιγμα νέων καταστημάτων εντός του 2008, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Fashion Box Hellas κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, κατά τη σημερινή τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας, ενώ σχολίασε τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2008.

Ο κ. Τσουβελεκάκης αναφέρθηκε στην πορεία του ομίλου από την αρχή του 2008 έως σήμερα, υπενθυμίζοντας ότι με γνώμονα την υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η Fasion Box Hellas προχώρησε τον Φεβρουάριο του 2008 στην ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής S.C. FASHION BOX ROMANIA SRL με έδρα το Βουκουρέστι.

Η θυγατρική αυτή εταιρεία διαχειρίζεται και το νέο εταιρικό REPLAY STORE της FASHION BOX ΕΛΛΑΣ στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2008 εντός του εμπορικού κέντρου "Baneasa Shopping City" στο Βουκουρέστι.

Ο κ. Τσουβελεκάκης αναφέρθηκε, επίσης, στην πρόσφατη έναρξη εργασιών του νέου franchise REPLAY STORE στην Λευκωσία της Κύπρου, σε συνεργασία με την εταιρία "THREE A.K. LEATHER GARMENTS LTD.", συμφερόντων του Κύπριου επιχειρηματία Αντώνη Κυνηγού, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Απρίλιο του 2008.

Αναφορικά με την αναπτυξιακή δραστηριότητα του ομίλου μέχρι το τέλος του 2008, ο κ. Τσουβελεκάκης ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της θυγατρικής S.C. FASHION BOX ROMANIA SRL και της S.C. COTROCENI PARK SA, για την δημιουργία νέου εταιρικού REPLAY STORE 140 τ.μ. στο Βουκουρέστι, εντός του υπό κατασκευή εμπορικού κέντρου COTROCENI PARK το οποίο αναμένεται να είναι σε λειτουργία το τελευταίο τρίμηνο του 2009.

Επίσης, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για την ίδρυση νέου franchise REPLAY STORE στην Μύκονο, σε συνεργασία με την εταιρεία "ΑΝΝΑ & ΜΑΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΗ-ΤΖΑΝΝΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΟΕ".

Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Fashion Box Hellas ανακοίνωσε ότι η εταιρεία είναι σε διαπραγματεύσεις για την ίδρυση νέων καταστημάτων REPLAY σε Λάρισα, Ηράκλειο και εντός νέων υπό κατασκευή Shopping Malls στην Αττική, ενώ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας για την ίδρυση REPLAY OUTLET στην Ρουμανία.

Σχετικά με τα αποτελέσματα του ομίλου το πρώτο τρίμηνο του 2008, ο κ. Τσουβελεκάκης υπογράμμισε τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Ομίλου, με τον κύκλο εργασιών να αυξάνεται κατά 22,4% έναντι του αντίστοιχου περυσινού και να διαμορφώνεται στα ευρώ 9,9 εκατ. Τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας σημείωσαν άνοδο κατά 64,5% έναντι του 2007 και διαμορφώθηκαν σε ευρώ 917 χιλ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα