Ανακαινίστηκε η πλαζ του Αστέρα στη Βουλιαγμένη

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2008 10:53

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ανοίγει και πάλι τις πύλες της για το κοινό η πλαζ του Αστέρα στη Βουλιαγμένη, μετά από εργασίες ριζικής ανακαίνισης που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007 και το κόστος τους ανήλθε στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Το σχέδιο υλοποιήθηκε από την J&P Aβαξ με εσωτερικές διαρρυθμίσεις των κτηρίων και ανάπλαση του χώρου με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση του εξαιρετικού φυσικού κάλλους της περιοχής.

Η Astir Beach θα προσφέρει από φέτος στους πελάτες της μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει θαλάσσια και beach sports, εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια/bar/cafe, τα οποία θα λειτουργούν στην παραλία σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες εστίασης όπως τα TGI Fridays και τα Starbucks.

Στη νέα Astir Beach θα ισχύει όριο χωρητικότητας που ορίζεται στα 1.000 άτομα. Μεταξύ των υπηρεσιών που θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες της παραλίας είναι και η προκράτηση εισιτηρίου πρόσβασης μέσω internet, από την ιστοσελίδα της παραλίας www.astir-beach.com . Επιπλέον, στους πιστούς πελάτες της παραλίας δίνονται οικονομικά κίνητρα μέσω καρτών loyalty βραχείας ή μακράς διάρκειας, ενώ ιδιαίτερα προνόμια θα απολαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών Gold και Platinum Members.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΑΞ
  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα