Η Entersoft στην εναλλακτική αγορά του Χ.Α.

Τρίτη, 03 Ιουνίου 2008 14:38

Ακόμα μία εταιρεία, η Entersoft, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Entersoft, «πρωτοπόρος στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού για επιχειρήσεις», εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. με ιδιωτική τοποθέτηση, που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Μαΐου.

Συνολικά διατέθηκαν 366.000 μετοχές στην τιμή των 2,52 ευρώ ανά μετοχή. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρείας ανέρχεται σε 11,23 εκατ. ευρώ.

Σύμβουλος έκδοσης της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά, ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπύρος Ι. Καπράλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η σημερινή αποτελεί μια μέρα - σταθμό στην εξέλιξη της Entersoft, ένα ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, που ελπίζουμε να συμβαδίσει με την επέκταση της Εναλλακτικής Αγοράς σε ακόμα περισσότερες εταιρείες».

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Παντελής Νικολόπουλος επισήμανε πως η εισαγωγή της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά «αποτελεί σημαντικό σταθμό για την ανάπτυξη της εταιρείας». «Η Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό θεσμό για την ανάπτυξη δυναμικών νέων επιχειρήσεων όπως η Entersoft που εισάγεται σε λιγότερο από έξι χρόνια από την ίδρυσή της» ανέφερε ο κ Νικολόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα