Το γραφειακό εξοπλισμό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ανέλαβε ο «Δρομέας»

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2000 19:10
UPD:19:12

Το γραφειακό εξοπλισμό του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, έργο συνολικού προϋπολογισμού 260 εκατ. δρχ., ανέθεσε στην εταιρεία επίπλων και διαχωριστικών Δρομέας ΑΒΕΕΑ η Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων ύστερα από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.

Ο εξοπλισμός, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας, περιλαμβάνει το σύνολο των επίπλων γραφείου του νέου νοσοκομείου, όπως γραφεία, αρχειοθήκες, βιβλιοθήκες, καθίσματα κ.λπ., καθώς και των καθισμάτων αναμονής στους κοινόχρηστους χώρους.

Παράλληλα, ο Δρομέας ανέλαβε και τη διαμόρφωση με διαχωριστικά τοιχώματα, καθώς και το γραφειακό εξοπλισμό του νέου κτιρίου στο οποίο θα θα μεταφερθεί η διοίκηση και οι υπηρεσίες της επίσης εισηγμένης εταιρείας Α.Ε. Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης, στο 14ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης έργο προϋπολογισμού καταλόγου 235 εκατ. δρχ.

Τέλος, ξεκίνησε η συνεργασία του Δρομέα με τη Λαϊκή Τράπεζα της Κύπρου εξο΄πλίζοντας σε πρώτη φάση με διαχωριστικά το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας και με έπιπλα γραφείου το νέο υποκατάστημά της στις Σέρρες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΡΟΜΕ



Σχολιασμένα