Q&R: Εξαγόρασε το 35% της European Profiles

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2000 15:22

Tην εξαγορά του 35% της εταιρείας European Profiles ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας πληροφορικής Quality & Reliability. Η συμμετοχή της Q&R στο μετοχικό κεφάλαιο της European Profiles πραγματοποιήθηκε μέσω της προγραμματισμένης συμμετοχής της πρώτης την αύξηση του μ/κ της European Profiles.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης στο ΧΑΑ Q&R, η European Profiles δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και είναι μέλος του ελληνικού συνδέσμου management consultants. Παράλληλα, παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, ενώ από το 1999 δραστηριοποιείται και σε επτά μεσογειακές χώρες. Για την τρέχουσα οικονομική χρήση εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών της θα ανέλθει σε 600 εκατ. δρχ. και τα προ φόρων κέρδη σε 150 εκατ. δρχ., ενώ για το επόμενο έτος οι προβλέψεις της εταιρείας για τον κύκλο εργασιών είναι ένα δισ. δρχ. και για τα κέρδη 250 εκατ. δρχ.

Τέλος, όπως επισημαίνεται, η διοίκηση της Q&R, μετά την εξαγορά του 35% της European Profiles, προσανατολίζεται και σε άλλες ανάλογες κινήσεις σε χώρους συμπληρωματικούς με τη δική της δραστηριότητα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΑΛ



Σχολιασμένα