Αύξηση μ/κ για την Euroterra

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008 10:05

Η γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης στο Βουλγαρικό Χρηματιστήριο Αξιών – Σόφια, Euroterra Bulgaria AD (ελληνικών συμφερόντων) αποφάσισε να προχωρήσει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από 7 σε 91 εκατ. λεβ μέσω της έκδοσης 84 εκατ. μετοχών, ονομαστικής αξίας 1 λεβ.

Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις σε τρία έργα του κλάδου ακινήτων της Βουλγαρίας. Πιο συγκεκριμένα, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίας κατασκευής κτιρίου κατοικιών, καταστημάτων και χώρων στάθμευσης στην οδό Σλάτινσκα της Σόφιας (ιδιόκτητο οικόπεδο εμβαδού 840 τ.μ.μ εκτιμούμενης αξίας ύψους 2,25 εκατ. ευρώ στα τέλη του 2007). Μεγάλο μέρος του ακινήτου έχει ήδη διατεθεί σε ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Παράλληλα, έως τα τέλη του 2008 προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης κτιρίου 5 ορόφων (ιδιοκτησίας της εταιρείας, εκτιμούμενης αξίας 10 εκατ. ευρώ στα τέλη του 2007) στο εμπορικό κέντρο της Φιλιππούπολης (οδός Πατριάρχ Εφτίμιι), συνολικού εμβαδού 2.005 τ.μ., ενώ έως το καλοκαίρι του 2009 προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής του πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών Luxor Glava (συνολικού εμβαδού 4.140 τ.μ.) στο δυτικό τμήμα της βουλγαρικής πρωτεύουσας.

Βalkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα