Vodafone: Αποχώρηση δύο στελεχών

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008 15:00

Την αποχώρηση από την εταιρεία του κ. Δημήτρη Μιχόπουλου και του κ. Γιώργου Στεφανόπουλου στις 30 Ιουνίου και 11 Ιουλίου 2008, αντίστοιχα, ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάς.

Όπως σημειώνεται, ο κ. Μιχόπουλος εντάχθηκε στην εταιρεία το 1999 ως Head of Quality και το 2001 ανέλαβε την θέση του Corporate Affairs Director, όπου μέσα από τον ρόλο του αυτό διαμόρφωσε την εταιρική εικόνα και φήμη της εταιρείας προς όλα τα κοινά σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο.

Παράλληλα, ανέπτυξε τα τμήματα Public Affairs και Corporate Responsibility, τα οποία οδήγησαν την εταιρεία στην κατάκτηση σημαντικών βραβείων και διεθνών αναγνωρίσεων στους τομείς ευθύνης τους.

Ο κ. Στεφανόπουλος υπήρξε από τους πρώτους εργαζόμενους που εντάχθηκαν στην εταιρεία το 1994 και ανέπτυξε πρωτοπόρα για την εποχή συστήματα Διοίκησης και διαδικασιών. Ο κ. Στεφανόπουλος από την αρχή της θητείας του στην εταιρεία υπήρξε μέλος της διοικητικής ομάδας και ο κύριος συντελεστής στην οργάνωση και ανάπτυξη της Vodafone Αλβανίας.

Από το 2004 κατείχε τον ρόλο του Strategy Director συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του οργανισμού με την αξιολόγηση και κατεύθυνση σημαντικών τοπικών και διεθνών projects εξαγορών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα