Την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών αναμένουν κυβέρνηση και DT

Τρίτη, 01 Ιουλίου 2008 11:36

Την έγκριση της συμφωνίας για τον ΟΤΕ από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές περιμένουν κυβέρνηση και Deutsche Telekom για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης, με αντιπροσωπεία της DT υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Ρενέ Όμπερμαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Μετά την ψήφιση της συμφωνίας από το ελληνικό κοινοβούλιο προσβλέπουμε στην έγκρισή της από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές ώστε να ξεκινήσει να υλοποιείται η συμφωνία το ταχύτερο δυνατό», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Αλογοσκούφης. Όπως σημείωσε, αμφότερες πλευρές θα κάνουν ό,τι χρειάζεται προς όφελος του ΟΤΕ, των καταναλωτών, των εργαζομένων και της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών Κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι ο ΟΤΕ ανεβαίνει κατηγορία και ότι η κυβέρνηση επενδύει ελπίδες και χρήματα, «έτσι ώστε να μην χάσουμε το τρένο της ψηφιακής επανάστασης». «Θέλουμε ο ΟΤΕ να έχει ρόλο κλειδί», υπογράμμισε.

Γ. Αλογοσκούφης Νέα εποχή για τις τηλεπικοινωνίες

Γ. Αλογοσκούφης: Νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες

«Είμαστε υπερήφανοι που επιλεγήκαμε από την ελληνική πλευρά», δήλωσε με τη σειρά του ο κ. Όμπερμαν. «Είναι μια στρατηγική συνεργασία και είμαστε ευγνώμονες για αυτή την επένδυση. Αυτή η συνεργασία μπορεί να δουλέψει ώστε να υπάρχουν πολλά προτερήματα για τον οργανισμό, τις υπηρεσίες και τους πολίτες», πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της DT.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα