Jumbo: Αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου της ετήσιας κερδοφορίας

Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2008 11:38

Αισιόδοξη ότι θα επιτύχει τους στόχους για την κερδοφορία στην οικονομική χρήση που λήγει στα τέλη Ιουνίου εμφανίζεται η διοίκηση της Jumbo, παρά το υψηλό κόστος των εισαγόμενων προϊόντων εξαιτίας της αύξησης των τιμών πετρελαίου και τη συνεχιζόμενη απεργία στα κεντρικά λιμάνια της χώρας.

«Μετά τις επιδόσεις που είχαμε στις πωλήσεις, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρχει κάποια έκπληξη (στα κέρδη) έναντι του guidance», δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τόλης Βακάκης, σε συνέντευξή του στο Reuters. «Περιμένουμε όμως μερικές ημέρες, γιατί πρέπει να κοστολογηθεί και ο Ιούνιος», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε, η Jumbo μεταθέτει τα σχέδιά της για επέκταση στη Ρουμανία για μετά το 2013, καθώς επιθυμεί να επικεντρωθεί στην Βουλγαρία, όπου οι επιδόσεις της, από τον Δεκέμβριο που άνοιξε το πρώτο κατάστημα, ξεπέρασαν τις αρχικές της προσδοκίες.

«Δεν βλέπουμε να κάνουμε κάτι στην πενταετία στη Ρουμανία», ανέφερε ο κ. Βακάκης, σημειώνοντας πως «εφόσον τα πράγματα στη Βουλγαρία πάνε πέρα του αξιοπρεπούς, δεν υπάρχει λόγος να αποπροσανατολιστούμε και να μοιράσουμε την προσπάθεια σε δύο χώρες».

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ



Σχολιασμένα