Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ικανοποιητική η κίνηση στην αγορά

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008 21:05

Ικανοποιητική χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς την κίνηση στην αγορά του Πειραιά ότι από την ημέρα έναρξης των εκπτώσεων.

Σύμφωνα με το Σύλλογο, αυτό αποδεικνεύει «ότι οι εκπτώσεις αποτελούν μια πραγματική όαση τόσο για τον εμπορικό κόσμο, όσο και για τους καταναλωτές, στην δύσκολη εποχή των ανατιμήσεων και των αυξήσεων που όλοι μας διανύουμε».

Ο Εμπορικός Σύλλογος στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη πως σύμφωνα με τις πρώτες πάντα ενδείξεις, οι καταναλωτές δείχνουν προτίμηση στα επώνυμα προϊόντα, στροφή η οποία, όπως αναφέρει, ενδεχομένως να υποκινείται, από το αυξημένο ενδιαφέρον τους για ποιοτικά είδη, παρά το γεγονός ότι τα ανώνυμα εμφανίζουν σε απόλυτους αριθμούς σημαντικά φθηνότερες λιανικές τιμές.

«Επιθυμία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι να υπάρξει διάρκεια των θετικών ενδείξεων που έχουν σημειωθεί, ώστε να αναστραφεί το δυσμενές για το λιανικό εμπόριο κλίμα και να βελτιωθούν οι προβλέψεις για την εξέλιξή τους τουλάχιστον για το επόμενο τρίμηνο» προστίθεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα