ΥΠΟΙΟ: Συνάντηση με εργαζομένους στο εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2008 20:02

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Siemens στη Θεσσαλονίκη είχαν το απόγευμα στο υπουργείο Οικονομίας ο υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, κατά τη συνάντηση έγιναν προτάσεις από την πλευρά των εργαζομένων αλλά και βουλευτών που ήταν παρόντες για την ανάγκη συνέχισης λειτουργίας του εργοστασίου, ενώ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επέδωσαν στον υπουργό Οικονομίας και στον υφυπουργό Ανάπτυξης σχετικό υπόμνημα.

Σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση, οι κ. Αλογοσκούφης και Καλαφάτης δεσμεύτηκαν ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει τις προτάσεις και τα αιτήματα που υποβλήθηκαν, ώστε στο πλαίσιο της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εργαζομένους και την ελληνική οικονομία γενικότερα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Βουλευτές κ. Γιώργος Ορφανός (Ν.Δ.), Εύα Καϊλή (ΠΑΣΟΚ), Σοφία Καλαντίδου (ΚΚΕ), Αναστάσιος Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ) και Μάκης Βορίδης (ΛΑΟΣ), ο πρώην Υπουργός κ. ¶κης Τσοχατζόπουλος και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Γιαννόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα