Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για τη μετοχή της Ασπίς Πρόνοια

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2008 11:00
UPD:11:37

«Αναστέλλεται προσωρινά, από σήμερα 30 Ιουλίου 2008, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α. κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρείας και την προστασία του επενδυτικού κοινού», αναφέρει το Χ.Α. σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά την απαγόρευση από την Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της ελεύθερης διάθεσης (δέσμευσης) του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, όπως επισημαίνεται.

Σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης σχετικά με το χρηματοοικονομικό έλεγχο που έγινε στην Commercial Value αναφέρεται ότι: «Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, κατά τη συνεδρίαση της 29ης-07-2008 αποφάσισε ομόφωνα τη λήψη της παρακάτω απόφασης: Απαγορεύεται η ελεύθερη διάθεση (δέσμευση) του συνόλου των, κατά την έκδοση της παρούσας, υφιστάμενων περιουσιακών στοιχείων (των διατεθειμένων σε ασφαλιστική τοποθέτηση και μη) των ασφαλιστικών εταιρειών με την επωνυμία Commercial Value AAE, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ σύμφωνα με τα άρθρα 17γ παρ. 3 έως 5 και 9 παρ. 2 και 3ΝΔ 400/70».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα