Lavipharm: Υπογραφή συμφωνίας με Pfizer Hellas

Τρίτη, 05 Αυγούστου 2008 10:52

Συμφωνία co-marketing του διαδερμικού συστήματος νιτρογλυκερίνης για την στηθάγχη υπέγραψαν η Lavipharm και η Pfizer Hellas. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, το προϊόν θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από το δίκτυο πωλήσεων της Pfizer Hellas και θα κυκλοφορεί με τη διεθνώς κατοχυρωμένη ονομασία της Lavipharm, Trinipatch.

Το Trinipatch παράγεται στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharm στην Παιανία και η εμπορική του διάθεση από τη Pfizer Hellas θα ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου, επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση της Lavipharm.

Σημειώνεται ότι το Trinipatch είναι ένα διαδερμικό σύστημα Νιτρογλυκερίνης για την αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου και της καρδιακής ανεπάρκειας. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα διαδερμικό σύστημα τρίτης γενιάς, που εξασφαλίζει ταχεία έναρξη δράσης και παρέχει υψηλή αποδέσμευση του δραστικού συστατικού, ενεργώντας αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

H Lavipharm κυκλοφορεί το ίδιο προϊόν στην Ελλάδα με την εμπορική ονομασία Nitrong TTS, ενώ το εξάγει ως Trinipatch σε πολλές χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο, Καναδά), όπου διατίθεται από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

«Η συμφωνία μας με τη Pfizer, φαρμακευτική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, είναι άλλη μια επιβεβαίωση της πορείας μας στον τομέα της έρευνας κι ανάπτυξης. Το Trinipatch, το διεθνές προϊόν της Lavipharm που πωλείται με επιτυχία εδώ και 10 χρόνια, αποτελεί σημαντική δύναμη στη φαρέτρα των προϊόντων μας. Πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία με τη Pfizer θα είναι η αρχή μιας σειράς συνεργασιών στο μέλλον», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lavipharm, κ. Θανάσης Λαβίδας, σχολιάζοντας τη συνεργασία με την Pfizer.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΒΙ



Σχολιασμένα