Χ. Φώλιας: «Συνεχής και αδιάλλακτη» η προσπάθεια για την αγορά των καυσίμων

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008 14:47
UPD:16:38
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ως απόφαση ωριμότητας χαιρέτισε ο υπουργός Ανάπτυξης την απόφαση των βενζινοπωλών της Κρήτης να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Οι πρατηριούχοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν από τις εταιρείες πετρελαιοειδών ότι στα τέλη Αυγούστου θα τους αυξήσουν το περιθώριο κέρδους τους κατά 1 λεπτό.

Ολοι μπορούμε να συμβάλουμε στην κατεύθυνση της εξομάλυνσης της αγοράς των καυσίμων, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας, χαρακτηρίζοντας «συνεχή και αδιάλλακτη» την προσπάθεια που γίνεται για το «νοικοκύρεμα της αγοράς των καυσίμων», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Σίγουρα, είπε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά με τη συμβολή και τη συμμετοχή όλων θα βρούμε τη χρυσή τομή και θα κινηθούμε στη σωστή κατεύθυνση και κυρίως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τον Ελληνα καταναλωτή.

Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Φώλιας συζήτησε με τον πρωθυπουργό και για το θέμα της ακρίβειας και συγκεκριμένα για τις επαφές που θα γίνουν με τους κοινωνικούς εταίρους και τις παραγωγικές τάξεις. H αρχή έγινε σήμερα με τη συνάντηση που είχε ο υπουργός με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων.

Τέλος, ερωτηθείς αν πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Παυλίδης, ο υπουργός Ανάπτυξης παρέπεμψε σε δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, με τις οποίες, όπως είπε, συμφωνεί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα