Intralot: Συμφωνία συνεργασίας με την EWS της FIFA

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008 10:36

Η INTRALOT, μέσω της θυγατρικής της, “Εταιρεία Στοιχημάτων”, υπέγραψε Συμφωνία Συνεργασίας με τη θυγατρική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), Early Warning System GmbH.

Όπως αναφέρει η Intralot σε ανακοίνωσή της, το Μάιο του 2007, η Επιτροπή της FIFA αποφάσισε να λάβει μέτρα για την έγκαιρη ανίχνευση και εξάλειψη πιθανών προσπαθειών παρέμβασης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της FIFA, για λόγους που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό στοίχημα και ίδρυσε το “Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης” (Early Warning System GmbH - EWS), με έδρα τη Ζυρίχη. Οι ενέργειες της FIFA έχουν σαν στόχο να αποτρέψουν οποιαδήποτε αρνητική επίδραση του αθλητικού στοιχήματος στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και ταυτόχρονα να αφυπνίσει την ποδοσφαιρική κοινότητα σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Επιπλέον, αυτή η πρωτοβουλία παρέχει στις Κυβερνητικές αρχές πολύτιμη βοήθεια στον αγώνα τους για την εξάλειψη παράνομων και ανήθικων ενεργειών.

Μέσω αυτής της Συμφωνίας, η “Εταιρεία Στοιχημάτων” γίνεται μέλος του παγκόσμιου δικτύου της FIFA και πλέον θα ενημερώνει το EWS για οποιαδήποτε ένδειξη που μπορεί να δηλώνει πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων ή άλλων αθλητικών γεγονότων μέσα στα όρια της δικαιοδοσίας της εταιρείας. Το EWS θα αξιολογεί κάθε πληροφορία που θα λαμβάνει από την “Εταιρεία Στοιχημάτων” και θα ενημερώνει την εταιρεία για τα αθλητικά γεγονότα που θα βρίσκονται υπό την επιτήρησή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα