Tο νέο οργανόγραμμα του ΧΑΑ

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2001 12:39

Mε δύο κατευθύνσεις - τομείς, λειτουργεί πλέον το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών Α.Ε., σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα που κρίθηκε αναγκαίο μετά τις εξελίξεις που παρατηρούνται διεθνώς στα χρηματιστήρια, όπου ο εντεινόμενος ανταγωνισμός και η εμπορικοποίησή τους, οδηγούν στην ανάγκη για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών του, αλλά και από τους βασικούς συντελεστές της αγοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ένας τομέας, περιλαμβάνει τις Διευθύνσεις Συναλλαγών-Παρακολούθησης της Αγοράς και Εισηγμένων Τίτλων, στα τμήματα των οποίων επιτελείται η παρακολούθηση των συναλλαγών, η λειτουργία και η υποστήριξη των αγορών του ΧΑΑ, η εισαγωγή νέων τίτλων στις πέντε αγορές του (Κύρια, Παράλληλη, ΝΕΧΑ, ΕΑΓΑΚ, δευτερογενούς εισαγωγής τίτλων), η παρακολούθηση των εταιρειών και των υποχρεώσεών τους, ως εισηγμένων στο ΧΑΑ.

Επικεφαλής του τομέα αυτού, είναι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σωκράτης Λαζαρίδης, πρώην γενικός διεθυντής του ΧΑΑ.

Η δεύτερη κατεύθυνση περιλαμβάνει τον τομέα ανάπτυξης των εργασιών, που δημιουργήθηκε προσφάτως. Σε αυτόν ανήκουν οι Διευθύνσεις Μάρκετιγκ και Πωλήσεων, καθώς και το Τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης.

Υπεύθυνη, είναι η εκτελεστική αντιπρόεδρος του ΧΑΑ, Λητώ Ιωαννίδου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα