Συμμετοχή της CPI στην ATKOsoft A.E.

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2001 13:28

Σε συμφωνία για την απόκτηση του 3,75% του μετοχικού κεφαλαίου της ATKOsoft A.E., κατέληξε η CPI A.E.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο θα γίνει μέσω της αύξησης του τελευταίου, με αντίστοιχη παραίτηση του προτιμησιακού δικαιώματος από τους σημερινούς μετόχους.

Σημειώνεται ότι μέτοχοι της ATKOsoft A.E. είναι ο κ. Αναστάσιος Πικούνης με 37,5%, ο κ. Ιωάννης Σαμιωτάκης με 25% και ο κ. Χρήστοος Παπαθάνος με 37,5% (κύριος μέτοχος της CPI A.E.).

H συμφωνία, προβλέπει την έκδοση 5.000 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 1.000 δρχ., οι οποίες θα αποκτηθούν από την CPI, έναντι του ποσού των 60 εκατ. δρχ., ήτοι 12.000 δρχ. ανά μετοχή. Επιπλέον, προβλέπει την είσοδο στο διοικητικό συμβούλιο της ATKOsoft Α.Ε., τουο οικονομικού διευθυντή της CPI A.E. κ. Ελευθέριο Στρογγιόγλου.

Η ΑΤΚOsoft, είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού ιατρικής πληροφορικής και τηλεϊατρικής, ηλεκτρονικού εμπορίου και στατιστικών εφαρμογών, καθώς και στη διαχείρηση διευρωπαϊκών έργων.

Τα έργα της εταιρείας, η οποία πρόκετια να υποβάλλει αίτηση για την είσοδό της στη ΝΕΧΑ μέσα στον Μάρτιο, είναι συνολικού προϋπολογισμούυ 15 εκατ. ευρώ (πέντε δισ. δρχ.)



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΙ



Σχολιασμένα