Altec: Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξεύρεσης λύσης για Altec Telecoms

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2008 14:59

Οι προσπάθειες για εξεύρεση της βέλτιστης λύσης για την Altec Telecoms, τους πελάτες και τους μετόχους της, «τόσο προς την κατεύθυνση εύρεσης χρηματοδότησης όσο και προς την κατεύθυνση αναζήτησης επιχειρηματικού εταίρου», συνεχίζονται, επισημαίνει ο όμιλος Altec σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η θυγατρική της, Altec Telecoms, «μετά την παράνομη και καταχρηστική ενέργεια του ΟΤΕ να διακόψει την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης, ευρίσκεται σε ιδιαιτέρως δυσχερή θέση».

«Η διακοπή λειτουργίας των κυκλωμάτων της εταιρείας από τον ΟΤΕ», συνεχίζει, «έχει περιορίσει σημαντικά την ικανότητά της να παρέχει απρόσκοπτα τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στους πελάτες της και εφόσον η κατάσταση αυτή συνεχισθεί μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο τη λειτουργική της δυνατότητα όσο και την οικονομική της θέση».

Όπως τονίζει η Altec, η συγκεκριμένη συμπεριφορά του ΟΤΕ κρίθηκε από την Ε.Ε.Τ.Τ. ότι συνιστά πρόδηλη κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στην τηλεπικοινωνιακή αγορά. «Ως εκ τούτου η θυγατρική μας προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο και για την διατήρηση της δραστηριότητάς της, αλλά και για την αποκατάσταση της σοβαρότατης ζημίας που υπέστη», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα