Νέα έργα ύψους 4,75 εκατ. ευρώ για την Εδραση

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008 14:24

Την εκτέλεση πέντε νέων έργων, το συνολικό συμβατικό αντικείμενο των οποίων ανέρχεται σε 4,75 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., ανέλαβε πρόσφατα η Έδραση – Χ. Ψαλλίδας.

Το πρώτο έργο είναι για την Σ/Μ Σκλαβενίτης, με ανάδοχο την Τέρνα, και αφορά στην αντιστήριξη με διαφραγματικό τοίχο εκσκαφών οικοδομής. Το δεύτερο είναι για την ΑΤΕΣΕ Α.Ε. και αφορά εργασίες εκσκαφών και αντιστήριξης σε οικοδομή στα Κ. Πατήσια.

Το τρίτο είναι για την Reds A.E. σε πενταόροφο κτίριο με τρία υπόγεια και χώρο στάθμευσης στην Ακαδημία –Πλάτωνος, με ανάδοχο την Ακτωρ Α.Τ.Ε. Αφορά στην αντιστήριξη εκσκαφής βάθους 11μ. σε οικόπεδο 5,8 στρεμμάτων.

Το τέταρτο έργο είναι για την ΕΡΓΟΣΕ, και συγκεκριμένα για την Κατασκευή Υποδομής Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής υψηλών Ταχυτήτων Λιανοκλάδι – Δομοκός, με ανάδοχο την Κ/Ξ Τέρνα Α.Ε.- Ακτωρ Α.Τ.Ε. Αφορά στην βελτίωση υπεδάφους με την μέθοδο των κατακόρυφων χαλικοπασσάλων.

Τέλος, η Έδραση ανέλαβε έργο για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με ανάδοχο την J&P Aβαξ Α.Ε. το οποίο αφορά στη θεμελίωση με φρεατοπασσάλους τοίχου αντιστήριξης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα