Τιτάν: Σε πλήρη εξέλιξη οι επενδύσεις στη Βουλγαρία

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008 12:41

Ο όμιλος ΤΙΤΑΝ ενδέχεται να πραγματοποιήσει πρόσθετες επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ στις παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτει κοντά στην πόλη Λόβετς της Βουλγαρίας, ανακοίνωσε ο υπουργός οικονομίας και ενέργειας της χώρας, κ. Πέτερ Ντιμιτρόβ.

Μέχρι σήμερα ο όμιλος έχει επενδύσει περισσότερα από 51 εκατ. ευρώ στην παραγωγική του δραστηριότητα στη Βουλγαρία, ενώ διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Σόφια, τη Ζλάτνα Πανέγκα και τη Φιλιππούπολη.

Το Σάββατο η εταιρεία εγκαινίασε τη νέα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της στη Ζλάτνα Πανέγκα. Στην τελετή των εγκαινίων ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλεξάντερ Τσακμάκοφ υπογράμμισε πως με τη θέση σε λειτουργία του νέου εξοπλισμού ολοκληρώνεται μόνο το πρώτο στάδιο του επενδυτικού προγράμματος του ομίλου ΤΙΤΑΝ στη χώρα. «Στην περίπτωση που το μελλοντικό εθνικό σχέδιο ανάπτυξης αναγνωρίσει το οικονομικό και βιομηχανικό δυναμικό του κλάδου, από τον ΤΙΤΑΝ είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε στην κατασκευή νέας γραμμής παραγωγής» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακμάκοφ.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα