ΣΥΝ: Χρονικό ενός μεθοδευμένου και προαναγγελθέντος θανάτου

«"Σικέ" διαπραγμάτευση η "μάχη των Βρυξελλών" που παρουσιάζει η κυβέρνηση»
Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008 13:15

«Η απόφαση της Κομισιόν αποτελεί το χρονικό ενός μεθοδευμένου και προαναγγελθέντος θανάτου, παρατήρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ, Δ. Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα Ολυμπιακή.

«Αυτό που η ΝΔ παρουσιάζει ως "μάχη των Βρυξελλών" αποτελεί μια "σικέ" διαπραγμάτευση, με κατανεμημένους ρόλους, ανάμεσα στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον Επίτροπο Ταγιάνι, πρωτοπαλίκαρο του Μπερλουσκόνι», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει:

«Η Ολυμπιακή, μετά από μια πολύχρονη μεθόδευση απαξίωσης, μεταλλαγμένη και συρρικνωμένη, θα πωληθεί έναντι ευτελούς τιμήματος, με αδιαφανείς διαδικασίες εξπρές.

Ωφελημένοι -σημειώνει ο Έλληνας ευρωβουλευτής- από αυτή την εξέλιξη θα βγουν οι ανταγωνιστές της και ζημιωμένοι όχι μόνον χιλιάδες εργαζόμενοι αλλά και οι καταναλωτές, καθώς τους περιμένουν ακριβότερα εισιτήρια για λιγότερη ασφάλεια και χειρότερες υπηρεσίες».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι με επικοινωνιακούς χειρισμούς για τη δήθεν μάχη που έδωσε και κέρδισε στις Βρυξέλλες, οφείλει να απολογηθεί», καταλήγει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα