ΣΒΒΕ: Ημερίδα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στα βιολογικά προϊόντα

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008 13:27

Με στόχο την υποστήριξη και προώθηση των Ελληνικών εταιρειών για την ενίσχυση της επιχειρηματικής και τεχνολογικής συνεργασίας, το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ διοργανώνουν την 1η Οκτωβρίου 2008 στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο Ν. Γερμανός της ΔΕΘ ημέρα επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ εταιρειών από την Ελλάδα και την π.Γ.Δ.Μ..

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνουν επιλεγμένες παρουσιάσεις και ομιλίες για τις τάσεις που επικρατούν στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων και τις δυνατότητες ανάπτυξης εμπορικών και τεχνολογικών συνεργασιών μεταξύ εταιρειών από τις δύο χώρες.

Τα βιολογικά προϊόντα αποτελούν μια ελκυστική επιχειρηματική επιλογή για ολοένα και περισσότερους παραγωγούς και επιχειρηματίες στις Βαλκανικές χώρες. Σε αυτήν την επιλογή έχει στραφεί τα τελευταία χρόνια και η π.Γ.Δ.Μ. Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων στην π. Γ.Δ.Μ. έκανε τα πρώτα του βήματα το 2000, ενώ το 2006 η βιολογική παραγωγή κάλυπτε περίπου το 1% της συνολικής αξιοποιημένης αγροτικής έκτασης στη χώρα. Η νέα αυτή αγορά αποτελεί μια ευκαιρία για την ανάπτυξη κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας μεταξύ των δύο χωρών. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην εκδήλωση θα εξασφαλίσει προβολή και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, ενώ θα δοθεί στους συμμετέχοντες η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και διάδοσης πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων τηλ. 2310 539817 εσωτ. 209 ή στα γραφεία του Δικτύου Πράξη 2310 552791.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα